Aperitiv buburuze umplute

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2017 | 4975 vizualizari

 

Buburuzele aperitiv sunt aspectuoase și gustoase oricând, dar parcă de Paști, în plină primăvară, sunt mai apreciate pe mesele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 7 roșii mici, tari
  • 400-500 grame de brănză dulce
  • 3-4 linguri de smântână
  • sare, după gust
  • 1-2 linguri de ulei
  • mărar
  • 1 baton de pâine
  • frunze mici de salată
  • măsline
  • boabe de piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv buburuze umplute:

Se taie felii de 1-1,5 cm grosime din baton și se rumenesc puțin în prăjitorul de pâine. Când feliuțele de baton s-au răcorit, se ornează cu frunze mici de salată.

Roșiile se spală bine, se înjumătățesc, se golesc de conținut cu o linguriță și se umplu cu o cremă de brânză dulce amestecată bine cu smântâna, sare, după gust și mărar. Crema de brânză este mai plăcută și mai onctuoasă, dacă se adaugă 1-2 linguri de ulei.

Capul buburuzei se realizează dintr-o jumătate de măslină, prinsă de roșie cu o scobitoare, așa după cum se vede în fotografie. Roșia se crestează în partea opusă. Pe aripioarele buburuzei se montează câteva boabe de piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv buburuze umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

13.05.2017, 15:23

Și adulții au fost încântați când le-au vâzut pe masă. Așa că nu ne îndoim că ar fi pe placul copilașilor...!

oanapl 1

13.05.2017, 18:59

Ce simpatice sunt buburuzele!

RODIMUR 1

13.05.2017, 19:06

Da. Și mie îmi plac! Mulțumesc pentru aprecieri, Oana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza